Новини

Відбулися урочистості до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

41
23
35
1-3
18

30 років тому 15 лютого в Афганістані закінчилася десятилітня військово-політична спецоперація Радянського Союзу, участь у якій взяли близько 160 тисяч військовослужбовців  з України. Майже 3 тисячі з них загинули, 80 зникли  безвісти, 3 560 стали інвалідами.

У цей день ми схиляємо голову перед всіма, перед живими і полеглими, перед ветеранами - інтернаціоналістами та перед тими, хто захищав і продовжує захищати і сьогодні кордони нашої України на Сході.

14 лютого в Великому залі Житомирської районної ради відбулися урочистості з нагоди 30 річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Голова Житомирської районної ради С.Г. Крутій та заступник голови Житомирської райдержадміністрації М. П. Козарчук привітали усіх присутніх. У своєму вітальному слові голова районної ради С.Г. Крутій висловив щирі слова вдячності за подвиг, мужність і самовідданість воїнів-афганців, за те, що продовжують робити все можливе для розбудови нашої Батьківщини! Побажав їм та їхнім родинам душевного спокою, впевненості в завтрашньому дні та мирного неба над головами.

Грамоти, Подяки та грошові винагороди від Житомирської районної ради та Житомирської райдержадміністрації отримали: Янчук В. Г., Пантус П. М., Саневіч А. П., Бовсуновський С. П., Лук’янчук В. І., Волинчук М. М., Чернієнко В. М.

З вітальними словами до своїх побратимів звернувся і голова Житомирської районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Л.В. Вальчук.

На урочистостях воїнам-інтернаціоналістам вручили також подяки Народного депутата України В.Й. Развадовського.

Музичні привітання лунали від артистів районного будинку культури та гурту «Джерела».

По завершенні урочистостей учасники бойових дій на території інших держав та представники керівництва району вирушили до с.Березівка, де відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-афганцям.

Ви тут: Головна Відбулися урочистості до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав