Новини

Нагороджено Почесною грамотою Житомирську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області

pids6 19
pids7 19

8 лютого 2019 року відбулася нарада керівного складу цивільного захисту області щодо підсумків роботи у 2018 році та визначення завдань на 2019 рік, яку провів заступник голови облдержадміністрації О.О. Ясюнецький. У нараді взяли участь керівники обласних управлінь, департаментів, управлінь облдержадміністрації, заступники голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів – заступники голів комісій з питань ТЕБ та НС, фахівці, які безпосередньо причетні до вирішення питань цивільного захисту. 

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич відзначив Почесною грамотою Житомирську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області. Відзнаку вручено за вмілу організацію роботи щодо реалізації питань державної політики у сфері цивільного захисту та за високі показники у вирішені завдань, пов’язаних із захистом населення і територій від надзвичайних ситуацій. Таке високе визнання район серед іншого отримав за роботу щодо накопичення матеріального резерву району, інвентаризацію захисних споруд, проведення навчальних зборів на території Миролюбівської сільської ради тощо.

У Житомирському районі вдруге затверджено районноу Комплексну програму розвитку цивільного захисту населення Житомирського району на 2019-2020 роки, яка успішно реалізовується спільно з Житомирською райдержадміністрацією та депутатським корпусом Житомирської районної ради. Метою Програми є забезпечення на місцевому рівні державної політики щодо запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, зокрема техногенного, природного та воєнного характеру й окремих їх наслідків, проведення пошукових, аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України, вирішення комплексу завдань щодо розв’язання проблем захисту суспільства, національного надбання і довкілля від надзвичайних ситуацій, зміцнення технічної і ресурсної бази, створення безпечних умов для відпочинку населення району, зменшення кількості загиблих під час надзвичайних ситуацій та подій. Програма спрямована на попередження виникнення надзвичайних ситуацій, своєчасного і повномасштабного реагування силами та засобами, а також надання допомоги населенню для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період.

 

Ви тут: Головна Нагороджено Почесною грамотою Житомирську районну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області