Новини

День Соборності та свободи України та 100-річним ювілеєм з Дня проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки!

38-5

Шановні земляки!

Щиро вітаємо із Днем Соборності та свободи України та 100-річним ювілеєм з Дня проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки!

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. І хоч Акт Злуки тоді реалізувати не вдалося бо, як відомо, державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року, але він є яскравим виявом прагнення українців до національної єдності.
Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців, адже соборність нашої держави означає цілісність нашої землі та єдність наших прагнень на шляху до розбудови квітучої і заможної України. Взаємна готовність працювати над тим, щоб у нашому спільному домі панували мир, закон і благополуччя, невіддільна від почуття національної свободи та гідності.

Лише у єдності наша сила, і лише наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу побудувати нам сильну й високорозвинену державу.
Вітаємо усіх із цим святом і бажаємо миру, міцного здоров'я, незламного духу та людської гідності і самоповаги.

Пишаймося, що ми Українці!
Зі святом нашого єднання, дорогі земляки!

Слава Україні!

Героям слава!

Голова районної ради                                           С.Г.Крутій               

Ви тут: Головна День Соборності та свободи України та 100-річним ювілеєм з Дня проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки!