Новини

Програми фінансової підтримки комунальних некомерційних установ медичної галузі

Житомирською районною радою прийнято низку програм, необхідних для забезпечення жителів територіальних громад району якісними медичними послугами як на первинній так і на вторинній ланках, серед яких «Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради на 2019 рік» та «Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради на 2019 рік».

Одним із завдань реформи медичної галузі Житомирського району є підвищення доступності медичної допомоги, адже якість, сучасність, ефективність, ресурсна забезпеченість та своєчасність медичної допомоги є основою для забезпечення високого рівня здоров'я та покращення якості життя населення. Здоров'я людини є одним із найважливіших чинників розвитку економіки та добробуту населення.

Прийняті Програми сприятимуть поліпшенню стану здоров'я населення шляхом забезпечення доступної та якісної кваліфікованої медичної допомоги на первинному та вторинному рівнях.

Ви тут: Головна Програми фінансової підтримки комунальних некомерційних установ медичної галузі