Новини

Тривають засідання постійних комісій

IMG 1191
IMG 1185
IMG 20181212 120449
IMG 20181212 121928

12 та 13 грудня 2018 року відбулися засідання постійних комісій з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.
  На засіданнях комісій депутати опрацьовували питання, що вносяься на розгляд чергової сесії. Основним питанням по­рядку денного стало ознайомлення з проектом Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району на 2019 рік. Начальник відділу економічного розвитку та торгівлі РДА І.Зіновчук докладно розповіла про основні пункти Програми, пріоритетними серед яких є реалізація низки інфраструктурних проектів, вкрай необхідних для окремих галузей і сфер, виконання заходів, спрямованих на підвищення якості освіти і медичного обслуговування, рівня соціального захисту жителів району, підвищен­ня ефективності житлово-комунального госпо­дарства, подальше поліпшення інвестиційного клімату та впровадження інновацій. Дана програма розглядалась на засідан­нях двох комісій. Члени комісій проголосували за те, щоб рекомендувати погодити проект даної програми і винести на розгляд сесії районної ради. Також спільними питаннями для двох комісій стали присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» Бурлаченко Євгенії Дмитрівні та затвердження плану роботи районної ради на перше півріччя 2019 року.

         Постійна комісія з питань законності, пра­вопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування, також рекомендувала затвердити розпорядження голови районної ради та внесення змін до списку присяжних Житомирського районного суду Житомирської області.

Депутатами, які входять до складу постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології, було розглянуто 6 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, з яких 5 рекомендовано затвердити, а одну винести на загальне обговорення депутатського корпусу ради.

Ви тут: Головна Тривають засідання постійних комісій