Новини

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого саморвядування

7-2
10
2
24
32
8
21-2
26-2
41-2

7 грудня у Житомирській районній раді відзначили професійне свято – День місцевого самоврядування. Участь у даному заході взяли керівництво та депутати районної ради, представники сільських, селищної рад району, у т.ч. об’єднаних територіальних громад, а також представники районних служб, відділів та управлінь. З вітальним словом виступив голова районної ради Сергій Крутій, який подякував працівникам місцевого самоврядування, депутатам та громадськості за активну співпрацю та ефективну роботу по реалізації районних та державних програм і проектів. «Саме завдяки прогресивним та демократичним діям депутатів, керівників, працівників самоврядування та громадськості, наголосив С.Крутій, - ремонтуються дороги, медичні та освітні заклади, успішно працюють аматорські та народні колективи, надаються необхідні населенню послуги, організовується дозвілля, спортивні заходи, здійснюється благодійна та волонтерська діяльність. Розвивається державно-приватне партнерство і яскравим прикладом цього є спільне фінансування громадянами, бізнесом, районною, сільськими радами придбання комп’ютерного томографа. Дякую усім, хто приєднався до цієї вкрай важливої для району та кожного її мешканця справи. Ми з вами, завдяки консолідованій співпраці, реалізовуємо багато проектів, які розвивають наші громади та їх території, допомагають мешканцям району у скруті, підтримують учасників бойових дій, ветеранів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС та їх сім’ї, забезпечують відкритість та прозорість у нашій з вами професійній та громадській діяльності. На порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Житомирському району розвиватися стабільно та впевнено дивитися у майбутнє. Нинішнє святкування відбувається у тривожні та трагічні часи - російська збройна агресія досі триває, через це ми продовжуємо втрачати своїх побратимів. Ми маємо пам’ятати наших Героїв, завдяки яким живемо під мирним небом, працюємо, виховуємо дітей. Низький уклін усім захисникам України та їх родинам. Вічна народна пам’ять і слава всім героям, які віддали своє життя за мирне і незалежне майбутнє України

       Голова районної ради Сергій Крутій вручив відзнаки районної ради депутатам районної ради та сільським головам, а також за активну співпрацю, внесок у розвиток Житомирського району, його економічну, соціальну, культурну, спортивну складову, військово-патріотичне виховання вручив подяки Житомирській райдержадміністрації, управлінням, відділам та службам РДА, комунальним установам та підприємствам, об’єднаному військовому комісаріату, центру зайнятості, а також приватному нотаріусу району Доброльожі Віктору Віталійовичу.

     З вітальним словом виступив заступник голови райдержадміністрації Микола Козарчук, який також від імені райдержадміністрації вручив відзнаки окремим депутатам районної ради та сільським головам. Гурт «Джерела» районного Будинку культури подарував учасникам заходу, а у їх особі усім громадам району, святкову концертну програму.

Ви тут: Головна Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого саморвядування