Новини

З Днем місцевого самоврядування!

1449436679 4y

Шановні жителі Житомирського району! Житомирська районна рада сердечно вітає вас із Днем місцевого самоврядування!

 

Становлення місцевого самоврядування в Україні має багату історію та глибокі традиції, що заклали міцний фундамент для сучасного розвитку громадянського суспільства й демократії.

На представників влади на місцях покладена велика відповідальність за соціально-економічний розвиток територіальних громад, добробут їх жителів, створення належних умов проживання, організація дозвілля, транспортного обслуговування, соціального захисту, опіки і піклування тощо.

Кожен зокрема й усі разом ми, кого територіальна громада обрала представляти її інтереси і приймати від її імені рішення, несемо відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.

З нагоди свята висловлюю вдячність депутатам усіх рівнів, працівникам органів місцевого самоврядування, селищному і сільським головам, їх заступникам за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність, відповідальність та активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Щиро бажаю всім миру, творчої наснаги, плідної роботи, успіхів та громадської підтримки у подальшій діяльності на благо Української держави та Житомирського району!

Слава Україні!

Героям слава!

 

З повагою

 

Голова Житомирської

районної ради                                                                    С.Г. Крутій

Ви тут: Головна З Днем місцевого самоврядування!