Новини

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

95664050 4330839 1240995879 tanec

Шановні працівника культури та майстри народного мистецтва, щиро та сердечно вітаємо вас із професійним святом!

Українська культура, одна з небагатьох, яка вистояла під могутнім натиском ворожих агресивних впливів, зберегла свою унікальність, духовність та самобутність. Обраний вами професійний шлях робить вагомий внесок у формування почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в нашому суспільстві. У цей непростий час великих викликів та випробувань, коли Україна утверджує незалежність та суверенітет, відстоює честь і гідність, нам, як ніколи, потрібна сильна та актуальна культура, яка звернена в майбутнє, але глибоко укорінює в собі могутні національні традиції.

Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. Завдячуючи вам, ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями. 

Зичимо кожному, хто за покликом серця присвятив своє життя культурі, натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та миру!

 

Голова Житомирської районної ради                          С.Г. Крутій

Ви тут: Головна З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва