Новини

З Днем захисника України, Днем козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

1476346393 z-dnem-zahisnika-ukrayini-1-2

 З Днем захисника України, Днем козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

 

Символічно, що День захисника України відзначається разом із великими українськими святами – Днем козацтва та православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, борців за Україну, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі.

Сьогодні свято мужніх оборонців та визволителів  нашої рідної землі, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність –

не просто слова. Впродовж останніх років наші земляки, беручи участь у бойових діях на Сході України, виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність та свободу нашої держави. Українське воїнство завжди було і залишається символом мужності, незламності національного характеру, непохитності віри і духу.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під свой захист усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини і на нашій рідній Україні нарешті запанували мир та злагода!

Бажаємо нашим героям і усім жителям Житомирського району та держави мирного неба, міцного козацького здоров'я, добра, щастя, сили і незламної віри у перемогу.

Слава Україні!

Героям слава!

 Голова Житомирської районної ради                   С.Г. Крутій

Ви тут: Головна З Днем захисника України, Днем козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!