Новини

Відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку та прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування

IMG 20181010 123524
IMG 20181010 123458
IMG 20181010 123411
IMG 20181010 123655




















У процес
і підготовки до 20 сесії районної ради 10 жовтня 2018 року відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.
У роботі комісії взяли участь: Стах В. М.- заступник голови районної ради; Козарчук М. П. – заступник голови райдержадміністрації; Подорожна Т. Л. – керуючий справами виконавчого апарату районної ради; Ходоровська Н. В. – начальник управління фінансів райдержадміністрації; Палій І. А. - начальник Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації; Шахворост В. С. - завідувач архівного сектору райдержадміністрації; Котвицька Т.О. – державний реєстратор відділу державної реєстрації апарату райдержадміністрації та працівники виконавчого апарату районної ради.

На розгляд комісії виносились наступні питання:
1.Про внесення змін до районної Програми по забезпеченню здійснення Житомирською райдержадміністрацією повноважень, визначених законами України та делегованих Житомирською районною радою, на 2018 -2020 роки.
2.Про внесення змін до Положення про Тендерний комітет Житомирської районної ради та втрату чинності рішення районної ради.
3.Про внесення змін до Регламенту Житомирської районної ради 7 скликання.
4.Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
5.Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки.
6.Про звернення до Верховної Ради України, Міністерства  фінансів


В результаті роботи постійної комісії було вирішено рекомендувати сесії районної ради внести зміни до Регламенту районної ради ,а саме: надати можливість виконавчому апарату фіксувати засідання постійних комісій на диктофон;  вести пленарні засідання районної ради та утворених нею органів виключно державною мовою у звязку із втратою чинності Закону України «Про засади державної мовної політики»; проекти рішень сесій та інших необхідних документів направляти депутатам електронною поштою.

Також в результаті роботи комісії було вирішено рекомендувати сесії районної ради прийняти звернення до Верховної Ради України, Міністерства фінансів щодо вирішення питання щодо зарахування до Житомирського районного бюджету плати за адміністративні послуги, надані Житомирським районним відділом УДМС України в Житомирській області.

Ви тут: Головна Відбулось засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку та прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування