Новини

Традиційно в третю неділю вересня в Україні відзначається професійне свято – День працівника лісу

Лісове господарство України – завжди було і залишається пріоритетною складовою господарського комплексу держави, основою економічної стабільності, запорукою екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища.
Ліс – це безцінний дар. Його збереження та примноження – високе покликання всіх працівників лісового господарства.
Щодня сумлінно і невтомно працюючи, лісівники створюють десятки гектарів нових насаджень, охороняють ліси від пожеж, хвороб та шкідників, самовільних рубок, браконьєрського полювання.
Від усієї душі щиро вітаю всіх працівників лісового господарства Житомирського району та ветеранів галузі з професійним святом!
Шановні працівники лісу! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом.
Переконаний, що Ваш професійний обов'язок та наполеглива праця щодо збереження, раціонального використання та дбайливого відтворення лісів сприятиме процвітанню рідної держави.
Особливо хочу звернутися зі словами вдячності та пошани до тих лісівників, які сьогодні гідно виконують військовий обов'язок у зоні антитерористичної операції – захищають державні кордони, ризикуючи власним життям. Миру Вам та Вашим сім'ям, мужності та витримки у цей непростий час.


Велике спасибі Вам, шановні працівники лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість.
Всім святкового настрою, миру, благополуччя і віри, наснаги та нових трудових звершень, удачі, достатку і міцного здоров'я, віри у прекрасне Майбутнє України.


З повагою
Голова Житомирської районної ради С.Г. Крутій

Ви тут: Головна Традиційно в третю неділю вересня в Україні відзначається професійне свято – День працівника лісу