Новини

07.09.2018р. в смт. Озерне відбулись урочистості з нагоди 25-ї річниці з дня заснування 20 центру ремонту засобів зв 'язку та радіотехнічного забезпечення (в/ч А1724)

Центр має славну історію, а, завдяки повсякденній самовідданій праці, наполегливості, високій майстерності та професіоналізму особового складу, він став одним з кращих серед подібних формувань Збройних Сил України.
Головним завданням центру є проведення поточного та середнього ремонтів засобів зв'язку та радіотехнічного забезпечення всіх типів, ремонту і технічного обслуговування автомобільної техніки, автономних джерел живлення в обсягах потреби військ та інших не менш відповідальних завдань.
За чверть століття свого існування військослужбовці центру продемонстрували свою готовність стати на захист територіальної цілісності та державної незалежності України. Водночас, здобутий величезний досвід дає їм змогу гідно виконувати поставлені завдання, завдяки чому мирні люди мають можливість спокійно жити і працювати.
Районна рада та райдержадміністрація привітали військослужбовців центру з ювілеєм частини та побажали успіхів у службі та праці, добра, злагоди, міцного здоров'я на довгі роки, оптимізму та родинного благополуччя, нових вам здобутків у виконанні почесних завдань в ім'я процвітання української держави та вручили відзнаки районної ради і райдержадміністрації кращим військовослужбовцям центру.

Ви тут: Головна 07.09.2018р. в смт. Озерне відбулись урочистості з нагоди 25-ї річниці з дня заснування 20 центру ремонту засобів зв 'язку та радіотехнічного забезпечення (в/ч А1724)