Новини

Шановні поліцейські, працівники Національної поліції та ветерани органів внутрішніх справ району!

поліція

     Прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України.
     Служба правоохоронців нелегка й дуже відповідальна. Ви дбаєте про захист життя і здоров'я громадян, захищаєте їхні права і свободи, цілодобово оберігаєте громадський порядок і безпеку.
      Дозвольте від усього серця щиро привітати Вас з таким урочистим днем. Нехай ваша служба буде безпечною. Дай вам Бог міцного здоров'я, наснаги, успіхів, любові і розуміння в сім'ї. Багато радісних і світлих днів, і поменше безсонних ночей. Щоб було менше смутку і злочинів на Землі. Нехай завжди оточують вірні друзі.
      Поменше вам тривожних дзвінків і побільше спокійних змін. Нехай будуть вічно молоді ваші серця, і не вичерпується бажання зробити світ кращим, звільнити його від злочинності. Міцного вам здоров'я, удачі, щастя, бадьорості духу, оптимізму, родинного благополуччя, підтримки і розуміння з боку рідних і близьких, усього самого найкращого!
Висловлюю щиру вдячність всім працівникам поліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.
       Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій мешканців нашого району, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.
Впевнений, що Ви будете робити усе від Вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення.

Слава Україні!

З повагою
Голова Житомирської районної ради                      С.Г. Крутій

Ви тут: Головна Шановні поліцейські, працівники Національної поліції та ветерани органів внутрішніх справ району!