Новини

У Житомирському районі відбулись урочистості до Дня медичного працівника!

1
2
3

15 червня у актовій залі КУ «Центральна районна лікарня» пройшли урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника. Привітати медичну спільноту району з професійним святом завітали голова районної ради Сергій Крутій,голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, заступник голови районної ради Василь Стах, голова Станишівської сільської ради ОТГ Юрій Матвійчук, голова Глибочицької сільської ради ОТГ Сергій Сокальський, голова Оліївської сільської ради ОТГ Михайло Скок, Левківський сільський голова Олександр Окоча, депутати районної ради Василь Козел та Анатолій Давидов.

З вітальним словом до медичних працівників району звернулися голови райдержадміністрації та районної ради, головний лікар КУ «ЦРЛ» Тарас Собко, очільники об'єднаних територіальних громад району.

У переддень свята медична спільнота району отримала найщиріші вітання, слова вдячності за важку, але вкрай потрібну й шановану працю та побажання миру і добра, впевненості у завтрашньому дні, злагоди та любові в сім'ях.

Кращі з медичних працівників району були відзначені грамотами і подяками.

Завершилася урочиста частина заходу святковим концертом, що був майстерно підготований представниками аматорських колективів району.

Ви тут: Головна У Житомирському районі відбулись урочистості до Дня медичного працівника!