Новини

Голова Житомирської районної ради Сергій Крутій 27 квітня взяв участь у роботі колегії Житомирської районної державної адміністрації

Засідання колегії відбулося під головуванням голови райдержадміністрації Сергія Микитюка за участі сільських та селищного голів, представників об'єднаних територіальних громад, а також керівників структурних підрозділів РДА та інших районних служб.
На колегії було заслухано доповідь начальника Житомирського РВ УДСНС у Житомирській області Сергій Якубенка щодо стану протипожежного захисту об'єктів культури, охорони здоров'я, освіти та установ соціальної сфери району.
Виконуюча обов'язки начальника служби у справах дітей РДА Алла Близнюк розповіла про хід виконання цільової Програми щодо забезпечення та захисту прав дітей у Житомирському районі на 2017-2018 роки.
Щодо якості питної води централізованого та нецентралізованого постачання у громадських колодязях Житомирського району проінформував завідувач Житомирського міськрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» Іван Киричук, а начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення РДА Фелікс Янев виступив щодо санітарного очищення у цьому році та благоустрою територій населених пунктів району.

Ви тут: Головна Голова Житомирської районної ради Сергій Крутій 27 квітня взяв участь у роботі колегії Житомирської районної державної адміністрації