Новини

Засідання робочої групи з питань використання майна районної ради від 16.02.2018 р.

У п'ятницю 16 лютого 2018 року відбулося засідання робочої групи з питань використання майна районної ради, на якому було розглянуто питання щодо виділення додаткової площі архівному сектору Житомирської РДА для зберігання архівних документів, укладення договорів оренди нерухомого майна майна відділом освіти Житомирської РДА та громадською організацією «Федерація Айкіте Гатана-Рю України» в Сінгурівській, Троянівській та Високопічській загальноосвітніх школах, укладення договору оренди нерухомого майна між комунальним підприємством «Центральна районна аптека №118» Житомирської районної ради та ФОП Ковальська О.А., за адресою: Житомирський район, с. Висока Піч, вул. Іванова,5а, з метою розміщення аптечного пункту, укладення договору оренди нерухомого майна між комунальною установою «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та комунальною установою «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Станишівської сільської ради об'єднаної територіальної громади за адресою: Житомирський район, с. Станишівка, вул. шосе Сквирське, 3, з метою розміщення працівників охорони здоров'я.
Також було надано дозвіл на розміщення в засобах масової інформації та офіційному веб-сайті Житомирської районної ради оголошення щодо передачі в оренду наступних об'єктів:
- частину нежитлового приміщення с. Станишівка, вул. шосе Сквирське, 3, площею 15,00 кв.м., з метою розміщення буфету.
- частину нежитлового приміщення с. Станишівка, вул. шосе Сквирське, 3, площею 10 кв.м., з метою розміщення філій благодійних організацій.

Ви тут: Головна Засідання робочої групи з питань використання майна районної ради від 16.02.2018 р.