Новини

Інформація про документообіг районної ради

Загальний документообіг районної ради зростає щороку. За 5 останніх років (з 2012 року) кількість документів, опрацьованих виконавчим апаратом районної ради, зросла у 2,5 рази або на 156%.
За 2017 рік до Житомирської районної ради надійшло 938 звернень громадян. У порівнянні з 2016 роком кількість звернень зросла на 66%. Серед зазначеної кількості звернень найбільше, а саме 844, стосувались питань, пов'язаних з галуззю охорони здоров'я: надання матеріальних допомог на лікування.
Протягом 2017 року надійшло 415 депутатських звернень, 68% яких стосувались надання матеріальних допомог: за зверненнями жителів району депутатами надано матеріальних допомог на загальну суму 1 700,8 тис. грн.


За 69 зверненнями військовослужбовців та мобілізованих військовозобов'язаних, що є жителями Житомирського району, та беруть або брали участь в Антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації у державі, виплачено разових грошових допомог у розмірі 1000 (однієї) тисячі гривень на кожну дитину віком до 18 років на загальну суму 101 тис. грн.
У 2017 році депутатами районної ради, відповідно до їх квоти, затвердженої рішенням 7 сесії 7 скликання Житомирської районної ради № 203 від 04.11.2016 р. «Про участь депутатів районної ради у розподілі коштів районного бюджету», було розподілено більше 14 млн. грн.
Із зазначеної суми найбільше коштів, а саме близько 7 млн. грн. було спрямовано на розвиток об'єктів соціально-культурної сфери сільських та селищної рад (проведення поточних та капітальних ремонтів клубних закладів, закладів дошкільної освіти, а також покращення їх матеріально-технічної бази), забезпечення розвитку мережі інтернет на їх території, ремонт доріг, тощо.
Окрім того, майже 4 млн. грн. було виділено відділу освіти Житомирської райдержадміністрації для покращення матеріально-технічної бази та проведення різного виду ремонтів у школах району. А також близько 3 млн. грн. спрямовано на галузь охорони здоров'я для закуплення новітнього медичного обладнання, проведення ремонтів приміщень закладів охорони здоров'я для покращення медичного обслуговування жителів району.

Ви тут: Головна Інформація про документообіг районної ради