Новини

Шановні земляки!

den-gidnosti


Гідний поваги народ має пам'ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.
Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України - усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.
Всі вони залишаються у пам'яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
Події, що відбувались з нашим суспільством на зламі 2013/14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим військовим, які в ході АТО звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України.
Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об'єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави – втілити у життя ідеали та долносні вимоги Майдану Гідності.
Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!
Слава Україні! Слава її Героям!
З великою шаною і повагою до кожного із Вас,
за дорученням депутатів Житомирської районної ради,

голова Житомирської
районної ради Сергій Крутій

Ви тут: Головна Шановні земляки!