Новини

27 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності, яке передувало пленарному засіданню позачергової 13 сесії.

На порядку денному комісії були наступні питання: - Про внесення змін до рішення 11 сесії районної ради 7 скликання від 02.06.2017р. «Про делегування представників до Госпітальної ради Житомирського госпітального округу», яким комісія рекомендувала районній раді відповідно до клопотання трудового колективу районної лікарні змінити делегата до складу Госпітальної ради Житомирського госпітального округу, делегувавши до її складу Собка Тараса Дмитровича, замість попередньо делегованого Шуляка Валерія Івановича.
- Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, згідно якого рекомендовано внести зміни щодо цільового призначення раніше виділених коштів на різні потреби, зокрема на пільгові ліки.
- Про внесення змін до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ району – дані зміни забезпечать надходження балансоутримувачам коштів від оренди приміщень площею понад 200 кв.м. та надасть можливість використовувати дані кошти на утримання закладів, проведення негайних аварійних ремонтних робіт тощо.
- Про зміни до штатної чисельності комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради – це питання підтримано членами комісії та рекомендовано на розгляд сесії, оскільки введення двох додаткових штатних одиниць (за пропозицією головного лікаря Собка Т.Д.) надасть можливість розширити спектр надання медичних послуг жителям Житомирського району, а саме: з обслуговування жіночого населення, проведення УЗД-діагностики, тощо.
- Депутати також заслухали інформацію про стан виконання звернень районної ради.

Ви тут: Головна 27 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності, яке передувало пленарному засіданню позачергової 13 сесії.