Новини

У Районному будинку культури проведена щорічна конференція педагогічних працівників району

Серпнева педагогічна конференція освітян – це традиційний старт кожного навчального року. І дуже важливо, щоб старт цей був успішним.

Близько 700 освітян 30 серпня зібрались на районну педагогічну конференцію. З початком нового навчального року педагогів привітали голова районної державної адміністрації С.М.Микитюк, голова районної ради С.Г. Крутій, голова районної профспілки працівників освіти О.В.Любишкін, депутат районної ради В.М. Стах.

Начальник відділу освіти С.О. Давиденко під час доповіді проаналізувала стан освіти в районі у минулому навчальному році та окреслила завдання на 2017-2018 навчальний рік. До обговорення освітянських проблем долучилися Нікулін Д.О., директор Левківської ЗОШ І-ІІІ ст., який окреслив реалізацію шляхів підвищення якості освіти в загальноосвітньому навчальному закладі та створення позитивного іміджу сучасної школи, Власенко В.В., заступник директора Новогуйвинської гімназії, яка висвітлила роль інклюзивної освіти для вихованців з особливими освітніми потребами, Зеніна Н.В., учитель початкових класів Озерненської гімназії, яка охарактеризувала впровадження в закладі науково-педагогічного проекту «Інтелект України» як основи особистісного розвитку сучасного школяра.

Педагогів вітали концертною програмою вихованці та вчителі Коднянської, Сінгурівської, Троянівської, Левківської, Василівської ЗОШ І-ІІІ ст., Озерненської та Новогуйвинської гімназій. Понад 100 досвідчених учителів за результативність роботи були нагороджені грамотами, подяками, преміями від районної ради, районної державної адміністрації та відділу освіти. Колективи Озерненської гімназії, Сінгурівської ЗОШ І-ІІІ ст., Кам'янської ЗОШ І-ІІ ст. відмічені за перемогу в конкурсі «Навчальний заклад року».

Педагогічну родину цьогоріч поповнили 5 молодих педагогів, випускників Житомирського державного педагогічного університету ім. І. Франка.

Попереду новий навчальний рік. Яким він буде, залежить від самих освітян. Тож хочеться побажати всім педагогічним працівникам сил, здоров'я, натхнення, здійснення всіх бажань та досягнення омріяних вершин!

За матерілами сайту Житомирської районної держадміністрації

 

Ви тут: Головна У Районному будинку культури проведена щорічна конференція педагогічних працівників району