Новини

Вітання

Держслужба

 Шановні колеги, державні службовці Житомирського району!

Житомирська районна рада, її депутатський корпус, виконавчий апарат щиро вітають вас з професійним святом –
Днем державної служби України!

День державної служби відзначається в Україні щорічно з 2003 року в День державної служби Організації Об'єднаних Націй, згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2003 року.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє широкими повноваженнями та несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Державна служба – це механізм забезпечення стабільності, надійності конституційного устрою та надання державному управлінню організованості, компетентності і професіоналізму.

Від ефективного функціонування інституту державної служби, відповідальності кожного з державних службовців залежить успішність кожного громадянина, кожної громади країни в цілому.

У цей святковий для вас день бажаємо усім мирного неба, міцного здоров'я, невичерпної енергії, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень в ім'я розквіту Житомирського району та подальшої розбудови Української держави.

Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян, кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку.

З великою шаною та повагою

Голова Житомирської С.Г. Крутій
районної ради

Житомир, червень 2017

 

Ви тут: Головна Вітання