Новини

Шановні командири та військослужбовці військової частини А2038

Прийміть найщиріші вітання від Житомирської районної ради з нагоди ювілейної дати – 75-ї річниці з дня створення військової частини!

Сьогодні особовий склад Вашої військової частини надійно стоїть на сторожі мирного неба незалежної України, гідно продовжуючи славу попередніх поколінь, вносячи вагомий вклад у зміцнення обороноздатності нашої рідної держави.
Військослужбовці частини демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність Присязі і військовому обов'язку, своєю напруженою службою і працею забезпечують високу бойову готовність.
Висловлюємо глибоку вдячність військовослужбовцям та членам їх сімей, ветеранам служби, усім тим, хто своєю працею піднімають авторитет і примножують кращі бойові і славетні традиції Українського війська.
Впевнені, що ви робитиме усе, щоб зберегти честь вашого 894 авіаційного полку, військової частини та передаєте їх здобутки і досвід наступним поколінням.
Бажаємо вам та вашим родинам мирного неба, щастя, радості, міцного здоров'я, вірної дружби, Господнього благословення, усіх життєвих гараздів та нових успіхів у почесній і нелегкій службі – захисника Вітчизни.

      З великою шаною та повагою
Голова Житомирської районної ради                                С.Г. Крутій

Ви тут: Головна Шановні командири та військослужбовці військової частини А2038