Новини

14 травня в Україні святкували День матері.

Яскраво та урочисто відзначили це свято у Житомирському районі. 12 травня у Березівській сільській раді, куди завітали голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, керівник апарату РДА Алла Ковальчук, депутат районної ради Тетяна Голік, поздоровляли жінок, які з гордістю несуть найблагородніше звання на землі – бути мамою, берегинею роду, хранителькою домашнього вогнища.
Жінок із Василівської, Коднянської, Заможненської, Садківської, Березівської, Високопічської, Оліївської, Троянівської, Станишівської сільських рад вітали та відзначали подяками та подарунками від Житомирської райдержадміністрації у різних номінаціях: багатодітна мати, жінка-керівник, майстриня, соціальний робітник, прийомна мама, мати захисника Вітчизни, жінка-волонтер та багатьох інших.
Як сказав голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, материнська місія – це приклад безкорисливої любові, мати – це, мабуть, єдина людина, яка найщиріше радіє нашим успіхам і найближче до серця приймає наші невдачі. «Не забуваймо частіше спілкуватися з нашими матерями, адже вони завжди чекають на нас, і хочеться побажати, щоб доля їм відвела довге життя при доброму здоров'ї та відчутті підтримки та любові від дітей та онуків», – сказав Сергій Михайлович.
Від районної ради та всього депутатського корпусу Тетяна Гнатівна Голік побажала міцного здоров'я, сили та надії дочекатися своїх дітей живими та здоровими тим матерям, сини яких захищають Україну, щоб коли-небудь відсвяткувати наш, український День перемоги.
На святі привітали також сім'ї, у яких з цією датою збігаються й особисті – річниці золотого та срібного весілля.
«Дуже радісно від того, що прекрасні традиції святкування та вшановування наших дорогих матерів, бабусь, дружин продовжуються, і будуть існувати завжди, і велику честь має наша сільська рада, що цьогоріч районне свято відзначається на Березівській землі», – сказав Березівський сільський голова Сергій Чернуха

14 травня в Україні святкують День матері. Яскраво та урочисто відзначили це свято у Житомирському районі. 12 травня у Березівській сільській раді, куди завітали голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, керівник апарату РДА Алла Ковальчук, депутат районної ради Тетяна Голік, поздоровляли жінок, які з гордістю несуть найблагородніше звання на землі – бути  мамою, берегинею роду, хранителькою домашнього вогнища.

Жінок із Василівської, Коднянської, Заможненської, Садківської, Березівської, Високопічської, Оліївської, Троянівської, Станишівської   сільських рад вітали та відзначали подяками та подарунками від Житомирської райдержадміністрації  у різних номінаціях: багатодітна мати, жінка-керівник, майстриня, соціальний робітник, прийомна мама, мати захисника Вітчизни, жінка-волонтер  та багатьох інших.

Як сказав голова райдержадміністрації Сергій Микитюк, материнська місія – це приклад безкорисливої любові, мати – це, мабуть, єдина людина, яка найщиріше радіє нашим успіхам і найближче до серця приймає наші невдачі. «Не забуваймо частіше спілкуватися з нашими матерями, адже вони завжди чекають на нас, і хочеться побажати, щоб доля їм відвела довге життя при доброму здоров’ї  та відчутті підтримки та любові від дітей та онуків», – сказав Сергій Михайлович.

Від районної ради та всього депутатського корпусу Тетяна Гнатівна Голік побажала міцного здоров’я, сили та надії дочекатися своїх дітей живими та здоровими тим матерям, сини яких захищають Україну, щоб  коли-небудь відсвяткувати наш, український День перемоги.

На святі привітали також сім’ї, у яких з цією датою збігаються й особисті – річниці золотого та срібного весілля.

«Дуже радісно від того, що прекрасні традиції святкування та вшановування наших дорогих матерів, бабусь, дружин продовжуються, і будуть існувати завжди, і велику честь має наша сільська рада, що   цьогоріч районне свято відзначається на Березівській землі», – сказав Березівський сільський голова Сергій Чернуха

Ви тут: Головна 14 травня в Україні святкували День матері.