Новини

Події 31-річної давнини повинні бути в пам’яті сучасного та наступних поколінь.

1
2
3
5
6
7
8
9
10

25 квітня у Великому залі засідань Житомирської районної ради відбулися заходи по вшануванню ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли подолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 31 рік тому.
Перед присутніми виступили голова Житомирської районної державної адміністрації Микитюк С.М та заступник голови Житомирської районної ради Білецький О.М.
За мужність, самовідданість та відвагу, проявлені під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ліквідаторів аварії нагороджено подяками районної ради, а також вручені відзнаки райдержадміністрації та районної громадської організації «Союз Ліквідатори Чорнобиля».


Слова вдячності висловили також інші учасники заходу, в т.ч депутат Житомирської районної ради, голова Депутатської фракції Всеукраїнської Чорнобильської Народної партії «За добробут та соціальний захист народу» Стах В.М., який спільно з помічником народного депутата Верховної Ради Развадовського Українцем О. вручив ліквідаторам відзнаки від імені народного депутата.
По закінченню урочистостей відбувся за участю аматорських гуртів, організований відділом культури райдержадміністрації, концерт-реквієм, який зігрів всіх присутніх теплою та душевною атмосферою.
Пам'ятаймо, що серед усіх трагедій, яке пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за своїми масштабами забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров'я людей, їх соціальні, економічні і побутові умови життя. Чорнобильська аварія забрала життя багатьох людей, продовжує завдавати шкоди здоров'ю мільйонів українців, продовжує бути болем і проблемою всієї громадськості.

 

Ви тут: Головна Події 31-річної давнини повинні бути в пам’яті сучасного та наступних поколінь.