Новини

24 лютого у Житомирській районній раді відбувся постійно діючий семінар

Тема семінару: «Юридичні та практичні аспекти антикорупційного законодавства», проведений відповідно до спільної програми Житомирської районної ради та Центру підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної ради і Житомирської облдержадміністрації.
Відкрив семінар голова районної ради С.Г.Крутій. Змістовно та із застосуванням практичних аспектів з питань антикорупційного законодавства перед учасниками семінару виступив головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації Олег Матвійович Хабчук, який детально розповів про елементи електронного декларування та відповів на усі поставлені запитання.
У роботі семінару взяли участь: голова районної ради Крутій С.Г., голова райдержадміністрації Микитюк С.М., депутати та працівники виконавчого апарату Житомирської районної ради, сільські голови, посадові особи та депутати сільських і селищної рад району, у т.ч. об'єднаних територіальних громад.

Ви тут: Головна 24 лютого у Житомирській районній раді відбувся постійно діючий семінар