Новини

10 лютого 2017 року у Будинку культури с.Оліївка відбулися урочистості з нагоди підведення підсумків роботи галузі культури Житомирського району за 2016 рік.

Заступником голови районної ради Білецьким О.М. за надання благодійної допомоги учасникам АТО та проведення благодійних концертів на підтримку учасників АТО і їх родин, за активну участь в обласних та Всеукраїнських заходах було вручено відзнаки Житомирської районної ради та грошові премії:
- начальнику відділу культури і туризму Житомирської райдержадміністрації- Яворській Тетяні Петрівні;
- керівнику народного фольклорного ансамблю «Криниченька» с.Городище - Мартинюк Аллі Сергіївні;
- учаснику народного аматорського гурту «Джерела» комунального закладу «Районний будинок культури» Житомирської районної ради- Кулішу Дмитру Миколайовичу;
- художньому керівнику Будинку культури с.Станишівка - Цимбалюк Наталії Миколаївнї
- директору Будинку культури смт.Новогуйвинське - Сидорук Ніні Федорівні;
- завідуючій методичним відділом комунального закладу «Центральна районна бібліотека» Житомирської районної ради - Ковальчук Лілії Антонівні;
- бібліотекарю бібліотеки с.В.Піч - Ковальковській Катерині Петрівні.
Також Почесними грамотами було відзначено народний фольклорний ансамбль «Криниченька» с.Городище та народний аматорський гурт «Джерела» комунального закладу «Районний будинок культури» Житомирської районної ради .

Ви тут: Головна 10 лютого 2017 року у Будинку культури с.Оліївка відбулися урочистості з нагоди підведення підсумків роботи галузі культури Житомирського району за 2016 рік.