Новини

Житомирська районна рада продовжує надавати грошові матеріальні допомоги громадянам району.

Протягом 2016 року районною радою за рахунок коштів районного бюджету виплачено матеріальних допомог на загальну суму 591,1 тис. грн.
Зокрема 83 громадянам Житомирського району, як членам сімей військовослужбовців та мобілізованих військовозобов'язаних, що беруть або брали участь в Антитерористичній операції, надано разові грошові допомоги у розмірі 1000 (однієї) тисячі гривень на кожну дитину віком до 18 років на суму 115 тис. грн.
За рахунок коштів, виділених на виконання депутатських повноважень, депутатами Житомирської районної ради було надано матеріальних допомог 144 громадянам району на загальну суму 476,1 тис. грн.
Надання таких допомог заплановане і протягом 2017 року. На розгляд чергової сесії районної ради виноситься питання щодо визначення розміру фінансових ресурсів для забезпечення виконання депутатських повноважень у 2017 році, а також додаткове виділення коштів на виконання заходів передбачених Програмою забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки в частині надання сім'ям військовослужбовців та мобілізованих військовозобов'язаних, які беруть або брали участь в Антитерористичній операції, разової матеріальної допомоги у вигляді грошової допомоги на кожну дитину віком до 18 років (включно).

Ви тут: Головна Житомирська районна рада продовжує надавати грошові матеріальні допомоги громадянам району.