Новини

Про скликання дев’ятої сесії районної ради 7 скликання

Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи Житомирської районної ради 7 скликання, враховуючи подані розробниками проекти рішень:

1. Скликати дев'яту сесію районної ради 7 скликання, пленарне засідання якої провести 28 лютого 2017 року о 10 годині у приміщенні Великого залу засідань районної ради.

2. На сесію внести наступні питання:

2.1 Про тимчасове застосування електронної системи поіменного голосування при проведенні пленарного засідання 9 сесії районної ради 7 скликання та прийнятті рішень,внесення тимчасових змін до Регламенту ради.
2.2 Про інформацію керівника Житомирського районного відділення поліції Житомирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Житомирського району.
2.3 Про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» Макаренко Марії Федорівні.
2.4 Про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» Ксендзуку Дмитру Прокоповичу.
2.5 Про затвердження районної Програми надання шефської допомоги військовим частинам на 2017-2018 р.р.
2.6 Про затвердження районної Програми «Територіальна оборона Житомирського району на 2017 -2019 роки».
2.7 Про затвердження районної програми «Молодь і родина Житомирщини" на 2017 -2020 р.р.
2.8 Про затвердження «Цільової програми щодо забезпечення та захисту прав дітей у Житомирському районі на 2017-2018 роки».
2.9 Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2017 рік.
2.10 Про визначення розміру фінансових ресурсів на виконання у 2017 році Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2016-2017 роки.
2.11 Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2016-2020 рр.
2.12 Про внесення змін до Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Житомирському районі на 2016-2020 роки.
2.13 Про внесення змін до «Районної програми щодо забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного харчування на 2016-2020 роки».
2.14 Про внесення змін до Програми сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування на території Житомирського району на 2016-2017рр. «Доступне казначейство».
2.15 Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки.
2.16 Про внесення змін до Програми національно - патріотичного виховання дітей та молоді в Житомирському районі на 2016-2020 роки.
2.17 Про внесення змін до Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2016-2017 роки.
2.18 Про затвердження звітів щодо використання коштів, виділених на виконання депутатських повноважень.
2.19 Про затвердження плану роботи районної ради на І півріччя 2017 року.
2.20 Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
2.21 Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства «Редакція газети «Приміське життя» Житомирської районної ради.
2.22 Про припинення Комунального підприємства «Редакція газети «Приміське життя» Житомирської районної ради.
2.23 Про внесення змін до Положення про порядок управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
2.24 Про внесення змін до контракту директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіна В.А.
2.25 Про внесення змін до рішення 8 сесії від 15.12.2016 р. «Про встановлення орендної плати у розмірі 1 грн. на рік».
2.26 Про внесення змін до переліку об'єктів, установ, організацій підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
2.27 Про затвердження переліку майна, що передано з оперативного управління та балансу комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради в оперативне управління та на баланс комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради згідно актів приймання- передачі.
2.28 Про затвердження переліку майна, що передано до комунальної власності Станишівської сільської ради об'єднаної територіальної громади згідно актів приймання- передачі.
2.29 Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2016 рік.
2.30 Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.
2.31 Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.
2.32 Про внесення змін до Положення про постійні комісії районної ради.
2.33 Про внесення змін до Регламенту районної ради 7 скликання.
2.34 Про внесення змін до Регламенту Житомирської районної ради 7 скликання щодо запровадження електронної системи поіменного голосування.
2.35 Про звернення до Верховної Ради України щодо ініціювання прийняття закону України про місцеві референдуми.
2.36 Про участь депутатів районної ради у роботі сесій, постійних комісій ради, звітність перед виборцями.
2.37 Різне.
3. Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.
4. Організаційному відділу виконавчого апарату районної ради забезпечити доведення даної інформації до депутатів районної ради та мешканців району шляхом розміщення відповідної інформації у районній газеті «Приміське життя», на офіційному веб-сайті районної ради, інформаційному стенді районної ради та оприлюднення даного розпорядження на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді районної ради.
5. На засідання запросити депутатів обласної ради, голову райдержадміністрації, заступника голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників правоохоронних органів, інших районних служб, комунальних установ, підприємств, закладів та організацій, сільських та селищного голів, засоби масової інформації.

Ви тут: Головна Про скликання дев’ятої сесії районної ради 7 скликання