Новини

22 грудня 2016 року постійна комісія районної ради провела чергове засідання,

Комісія розглянули проект районної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017 – 2021 роки, який рекомендувала на розгляд сесії із врахуванням доповнень депутатів та громадських організацій.
Розглянувши звернення Житомирської обласної організації «Громадський рух «Народний контроль», комісія одноголосно підтримала запропоновані громадською організацією тексти звернень щодо мораторію (заборони) на експорт лісоматеріалів у необробленому вигляді та підтримки проекту Закону України №5158 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення галузевої мінімальної заробітної плати та підвищення розміру галузевої мінімальної заробітної плати для робітників (працівників) в окремих експортних галузях промисловості України».
Депутати також рекомендували районній раді затвердити на сесії ряд розпоряджень голови районної ради щодо виплати матеріальних допомог громадянам за рахунок коштів, спрямованих депутатам районної ради на здійснення ними депутатських повноважень, а також певних розпорядчих документів із кадрових питань (особового складу).
Щодо необхідності внесення змін до районного бюджету на 2016 рік проінформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Ходоровська Н.В.

Розгляд проекту районного бюджету на 2017 рік депутатами перенесено на 28 грудня, оскільки пленарне засідання також перенесено на 29 грудня 2016 року.

Ви тут: Головна 22 грудня 2016 року постійна комісія районної ради провела чергове засідання,