Новини

Постійна комісія районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення засідала 8 грудня.

 Депутати – члени комісії розглянули 31 питання.
Провів засідання голова комісії О. П. Гребенюк, у її роботі взяли участь заступник голови райдержадміністрації М. П. Козарчук, голова районної ради С. Г. Крутій і заступник голови районної ради О. М. Білецький.

Усі зацікавлені особи - запрошені керівники закладів змогли висловити свою думку стосовно тих програм, які діють та мають бути прийнятими у районі.
Голова районної організації ВФСТ «Колос» В. В. Бойко зауважив, що недостатнє фінансування спортивно-масової роботи відобразиться на спортивних результатах. Зараз команди і спортсмени району показують успіхи на змаганнях різних рівнів, що є дуже похвальним, але потрібно оновлювати спортивний інвентар, форму, тобто без стабільної матеріальної бази розвиток фізичної культури і спорту, для якого приймається районна програма, буде багато в чому унеможливлений. Директор ДЮСШ Новогуйвинського В. А. Ступін зауважив, що за показниками фінансування спортивних шкіл області Новогуйвинська ДЮСШ знаходиться на 33 місці, а ДЮСШ ВФСТ «Колос» - на 35-му. У Програмі на розвиток фізичної культури та спорту на 5 років передбачене фінансування у розмірі 9 мільйонів гривень з районного бюджету, з врахуванням двох спортивних шкіл. Звичайно, потрібне залучення спонсорських коштів. В цілому програма була погоджена та рекомендована для розгляду на сесії.

Повертаючись до розвитку спортивно-масової роботи: директор Новогуйвинської ДЮСШ у питанні про внесення змін до статуту спортивної школи запропонував змінити типовість школи. Тобто за умови збільшення тренерського штату перетворити її на комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу.

Ви тут: Головна Постійна комісія районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення засідала 8 грудня.