Новини

Шановні земляки!

Сьогодні 21 листопада - День Гідності та Свободи, день на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації та нашої держави. Це підтвердження того, що події 2013-2014 років на Майдані змінили наш народ, об'єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

Нині ми йдемо шляхом свободи й верховенства права, і ми не повинні схибити, маємо гідно відповідати на всі виклики часу, адже наша боротьба не закінчена, доки не виконані усі вимоги Майдану, не втілені у життя його ідеали!

Ми, українці, маємо усвідомлювати те, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
Сьогодні ми також вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.
Всі вони залишаться в пам'яті народу назавжди, будуть гордістю та прикладом для майбутніх поколінь.

Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим військовим, які в ході АТО звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Ми маємо пам'ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.
З Днем Гідності і Свободи,шановні земляки! Здоров'я усім, добробуду та мирного неба, порозуміння і згуртованості.

Слава Україні!
Слава її Героям!

Голова Житомирської районної ради             С.Г. Крутій

Ви тут: Головна Шановні земляки!