Новини

НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО ДОПОМОГУ ПОТЕРПІЛИМ ВІД ПОЖЕЖІ У ТЕТЕРІВЦІ ТА СТВОРИЛИ КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

IMG 8139
IMG 8124-300x200
IMG 8131
IMG 8111

4 листопада 2016 року відбулася 7 сесія Житомирської районної ради 7 скликання. Пленарне засідання провів голова районної ради С. Г. Крутій, у ньому взяли участь 32 депутати районної ради, заступник голови районної ради О. М. Білецький, голова райдержадміністрації С. М. Микитюк, посадові особи структурних підрозділів, управлінь та служб району.


Були розглянуті ряд важливих питань, прийняті рішення у переважній більшості з них. Не на часі поки що, як вважають депутати, переведення системи голосування у районній раді на електронну, це питання було зняте з порядку денного за результатами роботи постійних комісій.
Проблеми, які потребують нагального вирішення – це допомога сім'ям, які мають відремонтувати після пожежі у триквартирному будинку в селі Тетерівка свої квартири, матеріальна допомога для операції на серці жительці Миролюбівки та інші.
На засіданні сесії розглянули та взяли до відома питання про діяльність правоохоронних органів району у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, про внесення змін до районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених учасників АТО, про внесення змін до Програми оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2016-2020 роки, Про внесення змін і доповнень до районної Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирського району щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки , про внесення змін до районної Програми надання шефської допомоги військовим частинам А 1262, А 1564, А 1586 на 2016 рік, про внесення змін до Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Житомирському районі на 2016-2020 роки. 

Сесія районної ради прийняла районну Програму поводження з твердими побутовими відходами на період 2017-2021 років.

Після тривалого обговорення депутати прийняли рішення про створення комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради, головним лікарем цієї установи призначений Г. В. Горбенко з терміном контракту на 5 років.
Розглянуте питання про участь депутатів районної ради у розподілі коштів районного бюджету. З коштів вільного залишку районного бюджету та коштів, отриманих від перевиконання доходної частини районного бюджету упродовж бюджетного року, вирішено розподіляти за такими пропорціями: на суму коштів, що становить 30% від суми, що розподіляється – депутатами районної ради; на суму коштів, що становить 70% від суми коштів, що розподіляється – районною державною адміністрацією.
Наприкінці пленарного засідання голова районної ради С. Г. Крутій повідомив, що з коштів, які виділені депутатам на виконання їхніх

повноважень, було зібрано більш як 80 тисяч для допомоги погорільцям у Тетерівці, оскільки на сесії були присутні не всі депутати, до кінця тижня ця сума має збільшитися до 100 тисяч.

 

«ПРИМІСЬКЕ ЖИТТЯ»

Ви тут: Головна НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО ДОПОМОГУ ПОТЕРПІЛИМ ВІД ПОЖЕЖІ У ТЕТЕРІВЦІ ТА СТВОРИЛИ КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»