Новини

25 липня відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення

У роботі комісії взяли участь голова районної ради С. Г. Крутій, заступник голови районної ради О. М. Білецький, голова райдержадміністрації С. М. Микитюк, представники громадськості та ЗМІ.
Комісія розглянула такі питання:


1. Про Комплексну програму підтримки громадських організацій ветеранів війни, учасників бойових дій, інвалідів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Житомирського району на 2016-2018 роки.
2. Про Комплексну програму пошуку і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій у Житомирському районі на 2016 - 2018 роки.
3. Про стан виконання районної комплексної Програми соціального захисту інвалідів, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Житомирського району на 2013-2017 роки.
4. Про Програму надання окремих видів пільг громадянам Житомирського району на 2016 рік.
5. Про Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування у Житомирському районі на 2016 рік.
6. Про внесення змін до районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016-2018 роки.
7. Про виконання районної цільової соціальної Програми протидії захворюванню на туберкульоз на період до 2016 року.
8. Про стан виконання районної (комплексної) цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2013-2017 роки та стан соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей та молоді з особливими потребами.
9. Про Програму розвитку культури і туризму Житомирського району на 2016-2019 роки.
10. Про нагородження Божка В.М. найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району».
11. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» Андросовичу П.В.
12. Про реорганізацію Миролюбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.
13. Про Програму національно – патріотичного виховання дітей та молоді в Житомирському районі на 2016-2020 роки.
14. Про визначення постійної комісії за здійснення контролю за дотриманням вимог ч.1 статті 59-1 «Конфлікт інтересів» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
15. Про план роботи районної ради на друге півріччя 2016 року.
16. Про підтримку звернення депутатів Коростишівської районної ради щодо ситуації, яка склалася в каменеобробній галузі.
Про призначення директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради
17. Про призначення головного лікаря Комунальної установи «Центральна районна лікарня» районної ради.

При розгляді питань щодо захисту інвалідів, ветеранів війни та праці, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Житомирського району присутніми гостями було рекомендовано районній держадміністрації більш щильніше працювати з обласними громадськими організаціями та установами щодо забезпечення безкоштовними ліками та санаторно-курортнимим путівками мешканців району пільгових категорій.
При розляді питання щодо кандидатури на посаду головного лікаря ЦРЛ згідно законодавства комісія рекомендувала Шуляка В.І.
При розляді питання щодо кандидатури на посаду директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради комісія рекомендувала Кліменка В.М.
Комісія підтримала звернення депутатів Коростишівської районної ради щодо ситуації, яка склалася в каменеобробній галузі через видачу патентів на промислові зразки одній особі, що унеможливило роботу галузі.
Також також комісія рекомендувала сесії районної ради нагородити Героя України,жителя с.Левків Божка В.М. найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району», прийняти план роботи районної ради на друге півріччя та присвоїти звання «Почесний громадянин Житомирського району» Василівському сільському голові П. В. Андросовичу.

Ви тут: Головна 25 липня відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров'я та соціального захисту населення