Новини

Вітаємо переможців

диплом 1

На Житомирщині пройшов другий етап VII обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування під девізом «Спорт об'єднує всіх в одну команду».


Спартакіада має на меті залучити депутатів та працівників виконавчих апаратів різних рівнів рад до систематичних занять фізичною культурою і спортом, привернути належну увагу до підвищення рівня фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи в області, розвивати найбільш доступні і популярні види спорту, виявити кращих спортсменів для участі у Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів Верховної Ради України, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.
Спартакіада проводиться у три етапи – районні і міські змагання, обласні зональні змагання, обласні фінальні змагання – та у п'яти видах спорту: волейбол, міні-футбол, теніс настільний, шашки, швидкі шахи.
22 квітня команда Житомирської районної ради гідно виступила, зайнявші Перше місце з волейболу і виборовши право брати участь у ІІІ-етапі обласних змагань в м.Бердичів.

Ви тут: Головна Вітаємо переможців