Новини

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відзначено в районі

п2
п1
п5
п3
п7
п6
п9
п8
пв
па

15 лютого у Великому залі районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ з Афганістану. На урочистостях були присутні голова районної ради С.Г. Крутій, заступник голови райдержадміністрації С.М. Микитюк, керівник апарату райдержадміністрації А.Б. Ковальчук, представники районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, закладів, установ району та ЗМІ району.


Учасники бойових дій на території інших держав були нагороджені грамотами Житомирської районної ради і райдержадміністрації.
Голова Житомирської районної ради С.Г. Крутій висловив глибоку вдячність учасникам війни в Афганістані за їх подвиг, побажав міцного здоров'я, благополуччя, тепла та радості в родині, добра, невичерпної енергії, злагоди, мирного неба, а також простого людського щастя.
Слова вдячності сказали також інші учасники заходу та вшанували пам'ять про загиблих земляків хвилиною мовчання.
По закінченню урочистостей з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбувся концерт за участю аматорських гуртів «Джерела» та «Камертон»», який зігрів всіх присутніх теплою та душевною атмосферою.

 

Ви тут: Головна День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відзначено в районі