Новини

Буклет «Твоє право на владу!» від Асоціації сприяння самоорганізації населення

Всеукраїнська асоціація сприяння самоорганізації населення презентує свій новий інформаційний буклет. Буклет має назву «Твоє право на владу! Як громадяни впливають на вирішення місцевих питань».

На восьми його сторінках простою, зрозумілою мовою роз'яснюється сутність та можливостіформ громадської участі у місцевих справах. Також за допомогою інфографіки проілюстровано, які головні кроки треба зробити громадянам, щоб ними скористатися.

Мова йде про такі форми як: місцева ініціатива, громадські слухання, загальні збори за місцем проживання, органи самоорганізації населення,консультації з громадськістю, звернення та запити на інформацію.

Примірники буклету будуть розповсюджуватися серед жителів через регіональніРесурсні центри громадянської участі та розвитку самоорганізації населення. Таких центрів вже є 10 в Україні. Їхні контактні дані та послуги, що вони надають, також наведені в буклеті.

Завантажити весь буклет в форматі pdf

З питань отримання друкованих буклетів «Твоє право на владу!» звертайтеся за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном (095) 336 01 55,В'ячеслав Кіщенко, ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

Видання буклету здійснено в рамках проекту «Підтримка регіональних ресурсних центрів громадяньскої участі» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Ви тут: Головна Буклет «Твоє право на владу!» від Асоціації сприяння самоорганізації населення