Новини

Районна освітянська конференція

2015-09-03 Konferencia

Підбили підсумки минулого навчального року, згадали тих, хто вже перетворився на історію- вклонилися. Разом з тим життя триває.
Благословіння на свій перший урок отримали молоді педагоги, намітили шляхи розвитку та відзначили найкращі практики та власне самих практиків- вручили грамоти та подяки
під учнівський концерт та щирі оплески. Завершила поважне зібрання щира молитва за Украіну та новий навчальний рік.

В добрий шлях!

28 серпня Тетяна Парфентієва взяла участь у щорічній серпневій конференції педагогічних працівників Житомирського району, привітала усіх із новим етапом освітнього життя району - початком навчального року, та звернулася до учителів, вихователів та усіх інших працівників гімназій, шкіл, дошкільних та позашкільних закладів освіти вжити максимум заходів і зусиль для забезпечення належним рівнем освіти дітей району, а також організації їх позашкільної та виховної роботи. Звернула особливу увагу керівників на матеріально-технічне забезпечення закладів, підвіз дітей до школи, впровадження енергоефективних заходів з метою економії енергоресурсів. Також Парфентієва Т.М. повідомила, що Ресурсним Центром Гурт оголошено конкурс проектів серед громад на встановлення інклюзивних дитячих майданчиків, учасниками якого можуть бути у т.ч. і навчальні заклади, та звернулася з пропозицією взяти участь у цьому конкурсі, оскільки це шанс для дітей отримати сучасний оснащений ігровий майданчик.

Ви тут: Головна Районна освітянська конференція