герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                                  (тридцята сесія шостого скликання)

Про звернення  до  Верховної  Ради України,
Кабінету Міністрів України щодо повернення
повноважень органам місцевого самоврядування
із вирішення земельних питань

         Керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши та обговоривши пропозицію Коростишівської районної ради Житомирської області щодо підтримки звернення, ухваленого на сесії Коростишівської районної ради 6 скликання 28.11.2014р., враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від 16.12.2014р.,   районна рад 

ВИРІШИЛА:

1.Схвалити текст звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення повноважень органам місцевого самоврядування із вирішення земельних питань (додається). 

2.Доручити голові районної ради Парфентієвій Т.М. підписати на надіслати дане звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

 Голова  районної  ради                                                                      Т.М.Парфентієва

Проект звернення завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 30 сесія VI скликання Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо повернення повноважень органам місцевого самоврядування із вирішення земельних питань