герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                          (двадцять сьома сесія шостого скликання)

Про вжиття заходів безпеки
та дотримання громадського спокою
на території  Житомирського району
до моменту завершення
антитерористичної операції

         Враховуючи суспільно-політичну ситуацію в Україні, у зв’язку із вчиненням сепаратистських дій у східних регіонах держави, з метою дотримання законності, забезпечення правопорядку на території Житомирського району під час проведення масових заходів різного характеру, відповідно до звернення Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області та Житомирської обласної ради,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Виконавчим комітетам сільських та селищної рад Житомирського району у відповідності до ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення громадянам гарантованого Конституцією України права на захист життя та здоров'я від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, забезпечення нормальних умов їх життєдіяльності:

1.1.        Заборонити юридичним та фізичним особам використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків, петард, ракет та інших вибухових пристроїв) на підвідомчих територіях до моменту завершення антитерористичної операції.

1.2.        Обмежити час роботи розважальних закладів, а в подальшому їх режим роботи погоджувати з територіальними органами внутрішніх справ.

2.Відділу культури та туризму РДА, сільським та селищній радам обмежити проведення культурно-розважальних масових заходів.

3.Селищній, сільським радам Житомирського району, відділам та службам Житомирської РДА проводити відповідну роз’яснювальну роботу серед закладів ресторанного та готельного господарства.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності,  правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради А.М.Михайлова.

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради 

Відповідальна особа: Сидоренко О.В.,

провідний спеціаліст з питань орг. робот, 42-47-18

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 27 сесія VI скликання Про вжиття заходів безпеки та дотримання громадського спокою на території Житомирського району до моменту завершення антитерористичної операції