герб                                          Проект

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ № ______
                                          (двадцять сьома сесія шостого скликання)

Про внесення змін до Регламенту
роботи районної ради 6 скликання

           Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», керуючись статтями  43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

 1.Внести зміни до Регламенту роботи Житомирської районної ради 6 скликання, затвердженого рішенням  2 сесії районної ради  від 23.11.2010р. «Про Регламент роботи районної ради» із внесеними змінами та доповненнями, а саме:

1.1.   Статтю 9  Регламенту роботи районної ради доповнити словами: «Сесії районної ради проводяться гласно, із забезпеченням права кожного бути присутнім на них, крім випадків, передбачених законодавством. Порядок доступу до засідань визначається радою відповідно до закону».

1.2.   Доповнити Регламент роботи районної ради статтею 38-1 наступного змісту: «Стаття 38-1. Рішення районної ради нормативно-правового характеру набирають чинності з дня  їх офіційного оприлюднення, якщо радою не встановлено пізніший строк введення цих рішень в дію».

1.3.   У Статті 66 Регламенту роботи районної ради вираз: «Рішення ради надсилається відповідним підприємствам (об'єднанням), організаціям і установам, посадовим особам і доводяться до відома громадян» замінити на вираз: «Рішення районної ради розміщуються на офіційному Веб-сайті районної ради не пізніше п’яти робочих днів з дня затвердження та надсилаються відповідним посадовим особам, районній державній адміністрації, її відділам, службам та  управлінням, іншим органам, підприємствам, установам, організаціям».

1.4.   Доповнити Регламент роботи районної ради статтею 74-1 наступного змісту: «Стаття 74-1. Протоколи сесії ради є відкритими та оприлюднюються і надаються на запит відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». 

1.5.   Статтю 111 Регламенту роботи районної ради доповнити абзацом:
«Висновки і рекомендації постійної комісії, протоколи її засідань є відкритими та оприлюднюються і надаються на запит відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

 

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

Розробник проекту рішення:
виконавчий апарат районної ради 

Відповідальна особа: Подорожна Т.Л.,

начальник організаційного відділу, 42-47-18

 

Ви тут: Головна документи Архів 7 скликання VII скликання Проекти рішень 27 сесія VI скликання Про внесення змін до Регламенту роботи районної ради 6 скликання