герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 561
                                                  (тридцята сесія шостого скликання)

від 23 грудня 2014р.

Про звернення до Верховної Ради України,
Кабінету Міністрів України та
Житомирської обласної ради щодо
ініціювання внесення змін до законодавства
про мисливство і полювання

         Керуючись статтями 38, 40 Конституції України, частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою захисту прав та інтересів громадян,  агропромислових підприємств, фермерських господарств та інших товаровиробників аграрної продукції від потрави посівів сільськогосподарських культур дикими тваринами з лісових масивів, що перебувають у користуванні лісогосподарських та мисливських господарств, товариств тощо, враховуючи результати роботи робочої групи районної ради, створеної на 29 сесії районної ради 6 скликання від 25.11.2014р., та результати нарад, проведених районною радою з користувачами мисливських угідь за участю   сільських   голів   Житомирського   району 17.11.2014р. та 17.12.2014р.,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Схвалити текст звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Житомирської обласної ради щодо ініціювання внесення змін до законодавства про мисливство і полювання, в частині запровадження відшкодування громадянам,   агропромисловим підприємствам, фермерським господарствам та іншим товаровиробникам аграрної продукції збитків за потраву посівів та посадок сільськогосподарських культур, завданих дикими тваринами, що перебувають у користуванні лісогосподарських та мисливських господарств, товариств, інших користувачів мисливських угідь (додається).

2.Доручити голові районної ради Парфентієвій Т.М. підписати та надіслати дане звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Житомирської обласної ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних  відносин  та  екології та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова  районної  ради                                                     Т.М.Парфентієва

Зверенення завантажити
Рішення №561 завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 30 сесія VI скликання №561 "Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Житомирської обласної ради щодо ініціювання внесення змін до законодавства про мисливство і полювання"