герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 553
                                                (тридцята сесія шостого скликання)

від 23 грудня 2014р.

Про ліквідацію Ульянівської
загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів
та безоплатну передачу до комунальної власності
Денишівської сільської ради

      Відповідно до ст. 43 та пункту 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.11 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 104 Цивільного кодексу України, керуючись Положенням про порядок відчуження  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, затверджене рішенням 18 сесії районної ради 6 скликання № 356 від 23.05.2013р., враховуючи протокол та рішення зборів громадян  за місцем проживання Денишівської сільської ради від 29.03.2014р. про ліквідацію  Ульянівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів у зв’язку з припиненням  навчально-виховного процесу, клопотання відділу освіти Житомирської районної державної адміністрації  від 21.10.2014р. № 01-25/501 та  Денишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області від 13.10.2014р., рішення Денишівської сільської ради 31 сесії 6 скликання від 24.09.2014р. про надання згоди на передачу до комунальної власності сільської ради приміщення Ульянівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з приналежними до неї будівлями, іншими основними засобами, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету і комунальної власності від  17.12.2014р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Припинити діяльність Ульянівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Житомирської  районної ради  Житомирської області шляхом її ліквідації.

2.Відділу освіти Житомирської райдержадміністрації (Каменчук В.В.) здійснити процедуру ліквідації Ульянівської ЗОШ I-II ступенів відповідно до вимог чинного законодавства України.

3.Передати безоплатно приміщення Ульянівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з приналежними до неї будівлями, іншими основними засобами згідно додатку із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району у комунальну власність територіальної громади Денишівської сільської ради.

4.Відділу освіти Житомирської райдержадміністрації (Каменчук В.В.)  та Денишівський сільській раді(сільський голова Ільницька В.Ф.) після завершення процедури ліквідації, провести передачу-прийом приміщення Ульянівської ЗОШ І-ІІ ступенів з приналежними до неї будівлями, іншими основними засобами (згідно додатку)  із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством.

5.Начальнику відділу освіти Житомирської райдержадміністрації Каменчук В.В.  ліквідацію школи та передачу майна здійснити відповідно до чинного законодавства та Положення про порядок відчуження  майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району. Про результати передачі в місячний термін повідомити  районну  раду.

6.Головному спеціалісту виконавчого апарату районної ради  з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та селищ району Кучеру  В.М.  після передачі приміщення Ульянівської ЗОШ І-ІІ ступенів  з приналежними до неї будівлями  забезпечити внесення змін до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ району  у частині виключення з переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району приміщення Ульянівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

7.Контроль за виконанням рішення покласти  на  постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради  Михайлова А.М.

Голова  районної  ради                                                          Т.М.Парфентієва

Додаток ло рішення №553 завантажити
Рішення №553 завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 30 сесія VI скликання №553 "Про ліквідацію Ульянівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та безоплатну передачу до комунальної власності Денишівської сільської ради"