герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                 РІШЕННЯ № 545
                                         (двадцять дев’ята сесія шостого скликання)

Про внесення змін до переліку
закладів культури базової мережі
районного рівня Житомирського району

           З  метою забезпечення реалізації і захисту конституційних прав громадян  у сфері культури, керуючись ч.2 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про культуру», Порядком формування базової мережі закладів культури, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 984, враховуючи рекомендації  постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від  17.11.2014р. та поданий відділом культури і туризму  Житомирської районної державної адміністрації перелік закладів культури районного рівня Житомирського району у зв’язку з державною реєстрацією комунальних закладів «Районний будинок культури», «Центральна районна бібліотека»,  «Районна бібліотека для дітей» районної ради, як окремих юридичних осіб,  районна рада 

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни до переліку закладів культури базової мережі районного рівня Житомирського району, затвердженого  рішенням 21 сесії районної ради 6 скликання від 04.02.2014р. № 450, виклавши його у наступній редакції, що додається.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення  та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова районної ради                                                               Т.М.Парфентієва

 Перелік закладів культури базової мережі районного рівня Житомирського району

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 29 сесія VI скликання №545 "Про внесення змін до переліку закладів культури базової мережі районного рівня Житомирського району"