герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 539
                                         (двадцять дев’ята сесія шостого скликання)

Про внесення змін до Положення
про порядок управління об’єктами
спільної власності територіальних
громад сіл, селищ району

           Керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про  місцеве  самоврядування в  Україні, вимогами Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності від  18.11.2014р., районна рада

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до Положення про порядок управління об’єктами  спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, затвердженого рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013р. № 416,   виклавши пункт 8.8. даного Положення у наступній редакції:

      «8.8. Для розгляду питання щодо призначення на посаду керівника підприємства, установи, організації, закладу на ім'я голови районної ради подається заява особи, яка претендує на дану посаду.

До заяви додаються:

  1. особовий листок по обліку кадрів;
  2. автобіографія;
  3. дві фотокартки розміром 6x4 см;
  4. копія диплома про вищу освіту;
  5. копія паспорта;
  6. декларація
  7. попередження про спецальні обмеження;
  8. копія трудової книжки;
  9. для підприємств - пропозиції кандидата щодо подальшої фінансово-економічної діяльності підприємства, викладені у довільній формі (бізнес-план, програма діяльності, тощо);
  10. інші документи, передбачені чинним законодавством.

        Кандидати на посаду керівника підприємства, установи, організації, закладу можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, підвищення кваліфікації, професійного рівня.

        У разі подання особами, що претендують на посаду керівника підприємства, установи, організації, закладу, неповного пакету документів,  або документів, що не відповідають встановленим вимогам, їх кандидатури не допускаються до розгляду на засіданні постійної профільної комісії, конкурсної комісії  та сесії районної ради, про що повідомляється кандидатам».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова  районної  ради                                                                                                              Т.М.Парфентієва



Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 29 сесія VI скликання №539 "Про внесення змін до Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району"