Про місцеву програму розробки містобудівної документації населених пунктів району на 2012 – 2016роки

gerb_dok

Проект

УК Р А Ї Н А

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ №

( десятої сесії шостого скликання)

 

 

від « ___»_________2011р.

 

Про місцеву програму розробки

містобудівної документації населених

пунктів району на 2012 – 2016роки

 

Відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” головним аргументом для прийняття рішень з питань забудови територій , інших питань пов’язаних з розвитком населених пунктів є затверджена містобудівна документація місцевого рівня. Основна кількість містобудівної документації населених пунктів району (генеральні плани) розроблені в 70-80-х роках і зрозуміло, що їх ситуаційні параметри, планувальні рішення морально застаріли. Практично всі генеральні плани потребують оновлення та розробки. З метою поліпшення ситуації в містобудівній діяльності та керуючись ст.43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити місцеву програму розробки містобудівної документації населених пунктів району на 2012-2016 роки (додається).

2. Виконавчим комітетам селищної, сільських рад забезпечити реалізацію запланованих заходів у повному обсязі місцевої програми.

3. Відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації надавати практичну та методичну допомогу виконавчим комітетам селищної, сільських рад щодо реалізації запланованих заходів місцевої програми.

4. Виконавчим комітетам селищної, сільських рад щороку до 15 лютого інформувати про проведену роботу відділ регіонального розвитку, містобудування та архітектури.

5. Відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації щорічно до 01 березня інформувати районну раду про хід виконання місцевої програми.

6. Контроль за виконанням місцевої програми покласти на постійну комісію з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку та житлово – комунального господарства.

 

Голова районної ради М.А.Степаненко

Скачати Додаток

Головне меню

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 11 сесія VI скликання 6 СКЛИКАННЯ ХЛАМ Проекти рішень - архів 10 Сесія-Проекти рішень Про місцеву програму розробки містобудівної документації населених пунктів району на 2012 – 2016роки